Om OlivO


OLIVO / brugskunst i oliventræ

 

EJER:
Matawa Baio, født og vokset i Toscana, Italien. Jeg flyttede til DK i 1974 og har beskæftiget mig med brugskunst i træ siden '80erne.

MISSION:

Olivo er en enmandsvirksomhed, der sælger kunsthåndværk hovedsageligt lavet af oliventræ med et smukt og simpelt design, delvist af egen produktion.
Det er en virksomhed, der er forbundet med naturlige produkter og med forholdet mellem Nord- og Sydeuropa.
Vi handler både engros og detail.


OLIVOS POLITIK:
A) PRODUKTKVALITET: Kvaliteten skal altid være god, og der skal være udvalgte råmaterialer og leverandører, der kan garantere det.
B) SERVICE: Kontakten med kunderne er baseret på klarhed og god service. Små brochurer med den nødvendige rådgivning gives til alle kunder og enhver ubrugt og uskadet vare kan byttes inden for den første måned efter købet.
C) BÆREDYGTIGHED: De anvendte materialer er naturlige (rå oliventræ og olivenolie). Men reparationer og rettelser udføres med oliventræpulver blandet med stærk lim, for at kunne give et flot og langvarigt resultat.


GODE RÅD 

Vores oliventræ-produkter er både stærke og følsomme. Her er derfor nogle råd som kan hjælpe dig til at bevare skønheden og charmen i deres struktur, farver og mønstrer.

~ Smør varen med olivenolie en gang imellem.

~ Vask varen med lunkent vand uden brug af sæbe (og ingen brug af vaskemaskine!).

~ Undgå at lade varen blive for længe I vand.